Τρόποι πληρωμής

Η εν λόγω Πολιτική Πληρωμών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των όρων χρήσης του ιστοτόπου και όλων των υπηρεσιών του όπως το ηλεκτρονικό κατάστημα www.pinelopiralli.gr .

Έχοντας πάντα ως γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την μοναδική εμπειρία των αγορών από την εταιρεία μας έχουμε φροντίσει να σας παρέχουμε αρκετούς τρόπους πληρωμής προκειμένου να επιλέξτε εκείνο που σας διευκολύνει και σας εξυπηρετεί περισσότερο. 

Τρόποι πληρωμής

1. Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν αυτό το τρόπο, τα προϊόντα αποστέλλονται στη διεύθυνση που επιθυμείτε μέσω εταιρείας courier και πληρώνετε την στιγμή της παραλαβής.

2. Πιστωτική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας του ιστότοπου μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω  πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και πρωτόκολλα ασφάλειας. Για να ολοκληρώσετε την αγορά σας, οδηγείστε στην ασφαλή εφαρμογή της τράπεζας Πειραιώς, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποστέλλονται πίσω στον ιστότοπο μας.

3. Χρεωστική κάρτα

Αν διαθέτετε χρεωστική κάρτα, ακολουθείτε την ίδια διαδικασία όπως εκείνη των πιστωτικών καρτών. Οδηγείστε στην ασφαλή εφαρμογή της τράπεζας Πειραιώς, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποστέλλονται πίσω στον ιστότοπο μας.

4. Κατάθεση σε τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή web banking στους παρακάτω λογαριασμούς. Μην ξεχνάτε να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελία στην αιτιολογία πληρωμής.

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 6679-137907-601 
Όνομα Δικαιούχου: Πηνελόπη Ράλλη 
 
IBAN: GR 1901 7167 9000 6679 1379 07 601

Τράπεζα Alfa bank

Αριθμός Λογαριασμού 127.00.2310.030816

Όνομα Δικαιούχου Πηνελόπη Ράλλη 

IBAN GR57 0140 1270 1270 0231 0030 816

Οι πελάτες που επιθυμούν να καταθέσουν στην τράπεζα τα χρήματα, θα πρέπει να προγραμματίσουν την κατάθεση εντός 5 εργάσιμων ημερών αλλιώς θα ακυρωθεί η παραγγελία.  Μετά την κατάθεση σας παρακαλούμε να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης, ώστε να επισπευσθεί η παραγγελία σας, στο email: [email protected].

5. Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω της ασφάλειας και αξιοπιστίας του PayPal.