Ασφάλεια Συναλλαγών

Κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείτε μέσω του ιστότοπου μας διέπεται από το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (ν. 2251/1994). Επίσης η Εταιρεία μας εφαρμόζει όλες τις διατάξεις περί της ασφάλειας των συναλλαγών που απορρέουν από τον Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο ο οποίος τέθηκε σε ισχύ τον Μάρτιο του 2017 και κυρώθηκε με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης.   

Η Εταιρεία μας  χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) προκειμένου να προστατεύσει τις συναλλαγές και τα προσωπικά σας δεδομένα. Με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στο site μας κωδικοποιείται και στη συνέχεια διερευνάτε η αυθεντικότητα του. Ειδικότερα χρησιμοποιούμε την έκδοση SSL 256-bit.

Kάθε φορά που εισέρχεστε σε σελίδα όπου ενδέχεται ή πρόκειται να γίνει συναλλαγή στοιχείων, παρουσιάζεται ένα λουκετάκι στην οθόνη σας, που βεβαιώνει ότι η συναλλαγή σας προστατεύεται.

Ειδικότερα η προσωπική σας προστασία διασφαλίζεται με το συνθηματικό (password) που καταχωρείτε όταν συνδέεστε με τον ιστότοπό μας. Κανένα προσωπικό σας στοιχείο δεν θα εμφανιστεί αν δεν έχει καταχωρηθεί το όνομα  χρήστη και το συνθηματικό. Ο χρήστης του ιστοτόπου με την παρούσα δεσμεύετε να απομνημονεύσει αυτά τα στοιχεία και να μην τα αποκαλύψει σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

Η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί σύγχρονα συστήματα για την πραγματοποίηση ελέγχων για την καταπολέμηση περιπτώσεων απάτης και για το λόγο αυτό ενδέχεται στο πλαίσιο δειγματοληπτικών ελέγχων με τεχνικά μέσα να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας έχετε παράσχει.

Πριν την έγκριση και ολοκλήρωση οποιασδήποτε συναλλαγής, ο χρήστης συνδέεται  απευθείας με link-υπερσύνδεσμο με ιστότοπο που χρησιμοποιεί τεχνολογία εκκαθάρισης πιστωτικών-χρεωστικών καρτών υπό την ευθύνη της Τράπεζας Πειραιώς. Ως εκ τούτου  ο ιστότοπος μας δεν χρησιμοποιεί, για κανένα λόγο, οποιοδήποτε στοιχείο πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που έχετε πληκτρολογήσει, δεδομένου ότι δεν είναι ορατά σε αυτόν.